Cykelkasket Olive – Medium/Large cm 56-61

Brand

EAN

5740011239895

Forhandler

149 kr.

Cykelkasket Olive – Medium/Large cm 56-61 er den perfekte accessory til cyklister, der ønsker stil og beskyttelse. Denne kasket har et stilfuldt og tidløst design i en flot olivenfarve, der passer til enhver cykelstil. Den er lavet af holdbare materialer og er designet med fokus på komfort, med en justerbar rem for optimal pasform. Kasketten beskytter mod sol, vind og vejr, og er nem at folde sammen og opbevare. Opgrader din cykelstil med Cykelkasket Olive – bestil din kasket i dag og oplev en bedre cykeloplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 11136801263677599 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Cykelkasket Olive – Medium/Large cm 56-61

Produktbeskrivelse:

Cykelkasket Olive er den perfekte accessory til cyklister, der ønsker stil og beskyttelse. Denne kasket er designet til at passe til hovedstørrelser mellem 56-61 cm og er ideel til både mænd og kvinder.

Stilfuldt design:

Denne cykelkasket har et moderne og tidløst design i en flot olivenfarve, der passer til enhver cykelstil. Den er lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og beskyttelse mod sol, vind og vejr.

Optimal komfort:

Cykelkasket Olive er designet med fokus på komfort. Den har en justerbar rem bagpå, så den kan tilpasses præcist til din hovedstørrelse. Den lette og åndbare konstruktion gør det behageligt at have på, selv under lange cykelture.

Allround beskyttelse:

Med Cykelkasket Olive får du ikke kun stil, men også beskyttelse. Den brede skygge beskytter dine øjne mod solens skarpe stråler, samtidig med at den holder regn og vind væk fra dit ansigt. Den er også nem at folde sammen og opbevare i din cykeltaske eller lomme.

Nøglefunktioner:

  • Passer til hovedstørrelser mellem 56-61 cm
  • Justerbar rem for optimal pasform
  • Let og åndbar konstruktion
  • Beskytter mod sol, vind og vejr
  • Stilfuldt og tidløst design
  • Nem at folde sammen og opbevare

Opgrader din cykelstil med Cykelkasket Olive – den perfekte kombination af stil, komfort og beskyttelse. Bestil din kasket i dag og oplev en bedre cykeloplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.