Helly Hansen Rig regnsæt, herre, turkis

Brand

EAN

7040054063036

Forhandler

Original price was: 2.298 kr..Current price is: 1.699 kr..

Helly Hansen Rig regnsæt til herrer – Hold dig tør og stilfuld i turkis. Dette regnsæt er vandtæt, vindtæt og åndbart, og det er designet til at modstå selv de hårdeste vejrforhold. Med justérbar hætte og manchetter, flere lommer og reflekterende detaljer er det både praktisk og sikkert. Perfekt til fisketure, vandreture og alle udendørsaktiviteter i regnvejr. Køb det i dag og få stil, komfort og beskyttelse i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 5366601606103629 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Helly Hansen Rig regnsæt til herrer – Hold dig tør og stilfuld i turkis

Med Helly Hansen Rig regnsættet til herrer kan du modstå selv de mest udfordrende vejrforhold uden at gå på kompromis med stil og komfort. Dette turkise regnsæt er designet til at holde dig tør og beskyttet, uanset om du er på arbejde eller ude i naturen.

Holdbarhed og beskyttelse

Dette regnsæt er fremstillet af høj kvalitet og er bygget til at modstå selv de hårdeste vejrforhold. Det er vandtæt, vindtæt og åndbart, hvilket sikrer, at du forbliver komfortabel og tør, selv under kraftig regn eller blæst. Sættet er også slidstærkt og holdbart, så det kan klare gentagne brug og bevare sin kvalitet over tid.

Stilfuldt design og pasform

Helly Hansen Rig regnsættet er ikke kun praktisk, det er også stilfuldt. Det turkise design tilføjer et friskt og moderne touch til dit udendørs look. Sættet er skåret til at give dig en god pasform og bevægelsesfrihed, så du kan udføre dine aktiviteter uden begrænsninger.

Praktiske funktioner

  • Justérbar hætte og manchetter for optimal beskyttelse mod regn og vind
  • Flere lommer til opbevaring af dine værdigenstande
  • Reflekterende detaljer for øget synlighed og sikkerhed i dårligt vejr
  • Lynlås i buksebenene for nem på- og afklædning

Uanset om du er på fisketur, vandretur eller bare skal ud i regnen, er Helly Hansen Rig regnsættet til herrer det perfekte valg. Køb det i dag og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og beskyttelse.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.