Mikk-Line – PU Regntøj w. susp. – Nougat – 128

Brand

EAN

5715073290658

Forhandler

Original price was: 499 kr..Current price is: 299 kr..

Mikk-Line – PU Regntøj w. susp. – Nougat – 128 er vandtæt og åndbart regntøj til børn i størrelse 128. Det har justerbare seler og elastiske manchetter for optimal pasform og beskyttelse mod vand. Ideelt til udendørs aktiviteter. Køb det i farven Nougat for stilfuld beskyttelse mod regn.

Køb her

Varenummer (SKU): 5169301307759108 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Mikk-Line – PU Regntøj w. susp. – Nougat – 128

Hold dit barn tørt og komfortabelt med Mikk-Line PU Regntøj w. susp. i farven Nougat i størrelse 128.

Med dette regntøj er dit barn klar til at udforske det våde vejr uden at blive våd. Det er lavet af høj kvalitet PU-materiale, der er vandtæt og åndbart, så dit barn forbliver tørt og behageligt hele dagen.

Regntøjet har justerbare seler, der sikrer en perfekt pasform og forhindrer, at det glider ned. Det har også elastiske manchetter ved håndleddene og anklerne for at forhindre vand i at trænge ind.

Med Mikk-Line PU Regntøj w. susp. kan dit barn lege frit og udforske naturen uden bekymringer. Det er ideelt til udendørs aktiviteter som regnvejrsdage, vandreture eller leg i vandpytter.

  • Vandtæt og åndbart PU-materiale
  • Justerbare seler for perfekt pasform
  • Elastiske manchetter ved håndleddene og anklerne
  • Ideelt til udendørs aktiviteter

Med Mikk-Line PU Regntøj w. susp. kan dit barn nyde regnvejrsdage uden at blive våd. Køb det i størrelse 128 og i farven Nougat for at give dit barn den bedste beskyttelse mod regn og samtidig se stilfuldt ud.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.