Shimano EX700 MTB/Touring SPD Sko – Grøn

Brand

EAN

4550170569020

Forhandler

1.399 kr.

Opgrader din cykeltur med Shimano EX700 MTB/Touring SPD Sko i den flotte grønne farve. Disse holdbare og alsidige sko er designet til at give dig den bedste ydeevne og komfort under dine mountainbike- og touringeventyr. Med Shimano’s SPD-system får du en effektiv kraftoverførsel, og skoene har en justérbar pasform for optimal komfort og støtte. De er også vandafvisende og åndbare, hvilket gør dem velegnede til alle vejrforhold. Køb dem nu og oplev en forbedret cykeloplevelse og øget hastighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901051179140 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Shimano EX700 MTB/Touring SPD Sko – Grøn

Opgrader din cykeltur med Shimano EX700 MTB/Touring SPD Sko i den flotte grønne farve. Disse sko er designet til at give dig den bedste ydeevne og komfort under dine mountainbike- og touringeventyr.

Holdbare og alsidige

Shimano EX700 MTB/Touring SPD Sko er lavet af holdbare materialer, der kan modstå selv de mest krævende terræner. Uanset om du kører på stier eller landeveje, vil disse sko give dig den nødvendige stabilitet og beskyttelse.

Optimal trædeflade

Med Shimano’s SPD-system får du en effektiv kraftoverførsel fra dine ben til pedalerne. Denne teknologi sikrer, at du kan træde hårdt i pedalerne uden at miste energi. Du vil opleve en forbedret cykeloplevelse og øget hastighed.

Justérbar pasform

Shimano EX700 MTB/Touring SPD Sko er udstyret med et praktisk lukkesystem, der giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter dine præferencer. Du kan nemt stramme eller løsne skoene for at opnå den perfekte komfort og støtte.

Velegnet til alle vejrforhold

Uanset om det er solskin eller regnvejr, kan du stole på Shimano EX700 MTB/Touring SPD Sko. De er vandafvisende og åndbare, hvilket holder dine fødder tørre og komfortable under alle forhold.

  • Holdbare og alsidige sko til mountainbike- og touringeventyr
  • Effektiv kraftoverførsel med Shimano’s SPD-system
  • Justerbar pasform for optimal komfort og støtte
  • Vandafvisende og åndbare til alle vejrforhold

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.