Shimano RC702 SPD-SL Race Sko – Rød

Brand

EAN

4550170807528

Forhandler

1.899 kr.

Opgrader din cykeloplevelse med Shimano RC702 SPD-SL Race Sko i rød. Disse sko er designet til seriøse racercyklister, der ønsker maksimal kraftoverførsel og komfort. Bestil dine sko i dag og tag din cykling til nye højder!

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900910954346 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Shimano RC702 SPD-SL Race Sko – Rød

Opgrader din cykeloplevelse med Shimano RC702 SPD-SL Race Sko i den flotte røde farve. Disse sko er designet til seriøse racercyklister, der ønsker maksimal kraftoverførsel og komfort under deres træning og konkurrencer.

Holdbarhed og letvægt

Shimano RC702 SPD-SL Race Sko er konstrueret med en kombination af syntetisk læder og mesh-materiale, der sikrer både holdbarhed og åndbarhed. Skoene er lette og fleksible, hvilket giver dig en naturlig følelse af pedalen og forbedrer din præstation på vejen.

Effektiv kraftoverførsel

Med Shimano’s avancerede SPD-SL-system får du en optimal kraftoverførsel fra dine ben til pedalerne. Skoene har en stiv og let sål, der maksimerer din effektivitet og hjælper dig med at opnå højere hastigheder og bedre resultater.

Justérbar pasform

Den dobbelte BOA L6 spændesystem sikrer en præcis og individuel pasform. Du kan nemt justere spændingen for at opnå den perfekte balance mellem komfort og støtte. Skoene har også en polstret krave og en anatomisk formet indersål, der giver ekstra komfort under lange cykelture.

Velegnet til alle vejrforhold

Shimano RC702 SPD-SL Race Sko er designet til at klare alle vejrforhold. De har en vandafvisende overflade, der holder dine fødder tørre i regnvejr, og ventilationshuller, der sikrer god luftcirkulation på varme dage. Du kan stole på disse sko, uanset hvilke udfordringer du står over for på vejen.

  • Farve: Rød
  • Størrelser: 36-48
  • SPD-SL-kompatibel
  • BOA L6 spændesystem
  • Syntetisk læder og mesh-materiale
  • Vandafvisende og åndbar

Opgrader din cykelgarderobe med Shimano RC702 SPD-SL Race Sko i rød. Disse sko kombinerer holdbarhed, komfort og effektivitet for at give dig den bedste cykeloplevelse. Bestil dine sko i dag og tag din cykling til nye højder!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.