Assos Essence Socks Low – twin pack – Sort

Brand

EAN

2220000219242

Forhandler

Original price was: 209 kr..Current price is: 146 kr..

Assos Essence Socks Low – twin pack – Sort er det perfekte valg til cyklister, der ønsker komfort og stil. Disse sokker er lavet af blødt og åndbart materiale, der sikrer ultimativ komfort og reducerer risikoen for irritation og gnidning. De har også optimal åndbarhed takket være det lette stof og den åbne mesh-konstruktion. Sokkerne er forstærket ved hæl og tå for øget holdbarhed og støtte under intensiv træning. Med deres elegante sorte farve og diskrete Assos-logo er disse sokker både funktionelle og stilfulde. Uanset om du er professionel cyklist eller motionist, vil Assos Essence Socks Low – twin pack – Sort være det ideelle valg for komfort og stil på dine cykelture.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900107091500 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos Essence Socks Low – twin pack – Sort

Hold dine fødder komfortable og stilfulde med Assos Essence Socks Low – twin pack – Sort

Assos Essence Socks Low er det perfekte valg til enhver cyklist, der ønsker ultimativ komfort og stil på samme tid. Dette twin pack indeholder to par sokker i sort, der er designet til at imødekomme dine behov under cykelturen.

  • Ultimativ komfort: Sokkerne er lavet af blødt og åndbart materiale, der sikrer en behagelig pasform og reducerer risikoen for irritation og gnidning.
  • Optimal åndbarhed: Det lette stof og den åbne mesh-konstruktion sikrer en effektiv ventilation, der holder dine fødder kølige og tørre under hele turen.
  • Holdbarhed og støtte: Sokkerne er forstærket ved hæl og tå for at øge holdbarheden og give ekstra støtte til dine fødder under intensiv træning.
  • Stilfuldt design: Med deres elegante sorte farve og diskrete Assos-logo er disse sokker både funktionelle og stilfulde, der passer perfekt til enhver cykeloutfit.

Uanset om du er en professionel cyklist eller en entusiastisk motionist, vil Assos Essence Socks Low – twin pack – Sort være det ideelle valg for at opnå komfort og stil på dine cykelture. Forkæl dine fødder med disse sokker og oplev en forbedret cykeloplevelse.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.