GripGrab All-season Sokker 3PACK – Sort

Brand

EAN

5708486003595

Forhandler

Original price was: 259 kr..Current price is: 189 kr..

GripGrab All-season Sokker 3PACK – Sort er det perfekte valg til enhver sæson. Med dette 3PACK får du tre par sokker, der sikrer, at dine fødder forbliver varme og tørre uanset vejrforholdene. Disse sokker er designet til at levere optimal komfort og ydeevne med deres høje kvalitet og avancerede teknologi. De er fremstillet af åndbart materiale, der effektivt transporterer fugt væk fra huden, hvilket holder dine fødder tørre og fri for ubehagelig sved. Den sorte farve giver sokkerne et stilfuldt og tidløst udseende, der passer til enhver garderobe. Bestil dit sæt i dag og oplev den ultimative sokkeoplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900512483951 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

GripGrab All-season Sokker 3PACK – Sort

Hold dine fødder komfortable året rundt med GripGrab All-season Sokker 3PACK i sort

Disse GripGrab All-season Sokker er det perfekte valg til enhver sæson. Med dette 3PACK får du tre par sokker, der sikrer, at dine fødder forbliver varme og tørre uanset vejrforholdene.

Med deres høje kvalitet og avancerede teknologi er disse sokker designet til at levere optimal komfort og ydeevne. De er fremstillet af åndbart materiale, der effektivt transporterer fugt væk fra huden, hvilket holder dine fødder tørre og fri for ubehagelig sved.

Den sorte farve giver sokkerne et stilfuldt og tidløst udseende, der passer til enhver garderobe. Uanset om du er en ivrig løber, cyklist eller bare ønsker komfortable sokker til daglig brug, vil GripGrab All-season Sokkerne være det ideelle valg.

  • 3 par sokker inkluderet i pakken
  • Holdbare og slidstærke materialer
  • Åndbart stof forhindrer overophedning
  • Effektiv fugttransport forhindrer svedige fødder
  • Sort farve passer til enhver stil

Uanset om du er en professionel atlet eller en hverdagsbruger, vil GripGrab All-season Sokker 3PACK i sort give dig den komfort og beskyttelse, du har brug for. Bestil dit sæt i dag og oplev den ultimative sokkeoplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.