Castelli ARIA VEST – Grå

Brand

EAN

8050949072509

Forhandler

639 kr.

Castelli ARIA VEST – Grå: Letvægtsbeskyttelse til cykelturen. Hold dig varm og beskyttet med denne letvægtsvest, der effektivt modstår vind og vejr. Den tætsiddende pasform og elastiske kant sikrer optimal bevægelsesfrihed. Med reflekterende detaljer, 3 baglommer og nem opbevaring er denne vest både praktisk og stilfuld. Perfekt til cyklister i forår og efterår. Kategori: Cykelveste.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900090581552 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Castelli ARIA VEST – Grå: Letvægtsbeskyttelse til cykelturen

Castelli ARIA VEST – Grå er den perfekte løsning til at holde dig varm og beskyttet på dine cykelture. Denne letvægtsvest er designet med fokus på komfort og funktionalitet, så du kan nyde din cykeltur uden at bekymre dig om vejret.

Hold dig varm og beskyttet

Denne ARIA VEST er lavet af letvægtsmateriale, der effektivt holder dig varm og beskyttet mod vind og vejr. Den er ideel til forår og efterår, hvor temperaturen kan være uforudsigelig. Vesten er også åndbar, så du undgår at overophede under intens træning.

Optimal pasform og bevægelsesfrihed

Castelli ARIA VEST – Grå er designet med en tætsiddende pasform, der sikrer minimal vindmodstand og maksimal bevægelsesfrihed. Den elastiske kant og lynlås i fuld længde gør det nemt at justere pasformen efter dine præferencer.

Praktiske detaljer

  • Reflekterende detaljer øger synligheden i dårlige lysforhold
  • 3 baglommer til opbevaring af nødvendige småting
  • Let at pakke ned og medbringe på cykelturen

Med Castelli ARIA VEST – Grå kan du være sikker på at få en pålidelig og stilfuld cykelvest, der opfylder dine behov for komfort og beskyttelse. Gør dig klar til at erobre vejene med denne fantastiske vest!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.