Muc-Off Nanotube Chain NTC – SRAM 11 Speed Kæde

Brand

EAN

5037835418002

Forhandler

999 kr.

Muc-Off Nanotube Chain NTC – SRAM 11 Speed Kæde – Specielt designet til SRAM 11-speed drivetrain. Avanceret nanobehandling for øget holdbarhed og smidighed. Nem installation med quick-link. Minimal vedligeholdelse takket være selvrensende effekt. Forbedret gearskiftning og pålidelig præstation. Kategori: Kædeolie.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900197643586 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Muc-Off Nanotube Chain NTC – SRAM 11 Speed Kæde

Den Muc-Off Nanotube Chain NTC – SRAM 11 Speed Kæde er den ultimative løsning til at forbedre din cykels ydeevne og holdbarhed. Denne kæde er specielt designet til SRAM 11-speed drivetrain og er udstyret med avanceret nanoteknologi.

Holdbar og effektiv

Med Muc-Off Nanotube Chain NTC – SRAM 11 Speed Kæde kan du forvente en ekstraordinær holdbarhed og en forbedret kraftoverførsel. Den avancerede nanobehandling sikrer, at kæden forbliver ren og smidig, hvilket reducerer friktion og forlænger levetiden.

Nem installation og vedligeholdelse

Installationen af denne kæde er enkel og hurtig. Den leveres med en praktisk quick-link, der gør det nemt at montere og afmontere kæden. Vedligeholdelsen er også minimal takket være den selvrensende effekt af nanobehandlingen.

Optimeret ydeevne

Med Muc-Off Nanotube Chain NTC – SRAM 11 Speed Kæde kan du forvente en forbedret gearskiftning og en mere jævn kørsel. Denne kæde er designet til at reducere kædespring og sikre en pålidelig præstation under alle forhold.

  • Specielt designet til SRAM 11-speed drivetrain
  • Avanceret nanobehandling for øget holdbarhed og smidighed
  • Nem installation med quick-link
  • Minimal vedligeholdelse takket være selvrensende effekt
  • Forbedret gearskiftning og pålidelig præstation

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.