XLC TO-S61 Toolbox – Værktøjskuffert med 33 dele

Brand

EAN

4032191656991

Forhandler

Original price was: 949 kr..Current price is: 499 kr..

XLC TO-S61 Toolbox – Værktøjskuffert med 33 dele til gør-det-selv projekter. Rummelig og holdbar kuffert lavet af høj kvalitet. Perfekt til at organisere og opbevare dine værktøjer sikkert.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901094671294 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Opbevar dine værktøjer sikkert med XLC TO-S61 Toolbox

Denne XLC TO-S61 Toolbox er den perfekte løsning til at organisere og opbevare dine værktøjer på en sikker og praktisk måde. Med 33 dele inkluderet, har du alt hvad du behøver til dine gør-det-selv projekter.

Hold dine værktøjer organiseret

Med denne værktøjskuffert kan du nemt holde styr på dine værktøjer. Den rummelige kuffert har forskellige rum og lommer, der giver dig mulighed for at organisere dine værktøjer efter størrelse og type. Dette gør det nemt at finde det rigtige værktøj, når du har brug for det.

Robust og holdbar

XLC TO-S61 Toolbox er lavet af høj kvalitet og holdbare materialer, der sikrer, at dine værktøjer er beskyttet mod stød og skader. Den solide konstruktion sikrer, at kufferten kan modstå daglig brug og transport uden at blive beskadiget.

Alt hvad du behøver

Med 33 dele inkluderet i denne værktøjskuffert, har du alt hvad du behøver til dine gør-det-selv projekter. Uanset om du skal bore, skrue eller reparere, har denne kuffert det rigtige værktøj til jobbet. Du behøver ikke længere at lede efter det rigtige værktøj – det er lige ved hånden.

  • 33 dele inkluderet
  • Rummelig kuffert med forskellige rum og lommer
  • Lavet af høj kvalitet og holdbare materialer
  • Robust konstruktion, der kan modstå daglig brug og transport
  • Perfekt til gør-det-selv projekter

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.