Bike Attitude cykelslange 700×38/50 Dv 48mm

Brand

EAN

5707965269118

Forhandler

29 kr.

Opgrader din cykeloplevelse med Bike Attitude cykelslange 700×38/50 Dv 48mm. Denne holdbare og pålidelige cykelslange er lavet af slidstærkt materiale, der modstår punkteringer og lækager. Den passer perfekt til dækstørrelse 700×38/50 og er kompatibel med de fleste cykelmodeller. Installationen er nem og hurtig, så du kan være klar til at cykle på ingen tid. Forbedr din cykeloplevelse med Bike Attitude cykelslange.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192802088544346 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold dine dæk i topform med Bike Attitude cykelslange 700×38/50 Dv 48mm

Er du på udkig efter en pålidelig og holdbar cykelslange til dine 700×38/50 dæk? Så er Bike Attitude cykelslangen det perfekte valg for dig. Med dens høje kvalitet og præcise pasform vil den sikre, at du kan nyde problemfri cykelture hver gang.

Holdbar og pålidelig

Bike Attitude cykelslangen er lavet af slidstærkt materiale, der modstår punkteringer og lækager. Den er designet til at holde dine dæk oppustede og sikre, så du kan undgå unødvendige afbrydelser på dine cykelture. Med dens 48mm ventil er den nem at pumpe op, og du kan være sikker på, at den holder luften inde.

Pasform og kompatibilitet

Denne cykelslange passer perfekt til dæk med størrelsen 700×38/50. Uanset om du bruger din cykel til pendling, motion eller eventyr, vil Bike Attitude cykelslangen sikre en optimal pasform og ydeevne. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt den passer til din cykel, da den er kompatibel med de fleste cykelmodeller.

Nem installation

Med Bike Attitude cykelslangen er installationen enkel og hurtig. Du behøver ikke være en ekspert for at udskifte din gamle cykelslange med denne. Følg blot de trin, der er angivet i brugsanvisningen, og du vil være klar til at cykle på ingen tid.

Opgrader din cykeloplevelse

Med Bike Attitude cykelslangen kan du være sikker på at få en forbedret cykeloplevelse. Denne pålidelige og holdbare cykelslange vil hjælpe med at forhindre punkteringer og lækager, så du kan nyde problemfri cykelture. Glem bekymringerne og fokuser på at udforske verden på to hjul.

  • Holdbare og pålidelige materialer
  • Pasform til dækstørrelse 700×38/50
  • Kompatibel med de fleste cykelmodeller
  • Nem installation
  • Forbedrer cykeloplevelsen

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.