Peaty’s x ChrisKing Tubeless Valves Kit – Mango

Brand

Forhandler

69 kr.

Peaty’s x ChrisKing Tubeless Ventil Kit – Mango er det perfekte kit til at opgradere din tubeless setup. Med dette kit får du alt hvad du har brug for til at konvertere dine dæk til tubeless og nyde fordelene ved bedre ydeevne og færre punkteringer. Kit’et inkluderer 2 x Peaty’s x ChrisKing Tubeless Ventiler i Mango farve, ventilmoer, ventilkerne, ventilkerne værktøj, ventilkerne udtrækker, Peaty’s Tubeless Sealant (60 ml) og en brugsanvisning. Disse tubeless ventiler er nemme at installere og sikrer en pålidelig og tæt forsegling. Med tubeless ventiler kan du køre med lavere dæktryk, hvilket giver bedre greb, lavere rullemodstand og øget komfort. De reducerer også risikoen for punkteringer. Opgrader din tubeless setup i dag med Peaty’s x ChrisKing Tubeless Ventil Kit – Mango og oplev fordelene ved en pålidelig og effektiv tubeless løsning. Produktkategori: Cykelventiler.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900927531344 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Peaty’s x ChrisKing Tubeless Ventil Kit – Mango

Opgrader din tubeless setup med Peaty’s x ChrisKing Tubeless Ventil Kit i den friske Mango farve. Dette kit indeholder alt hvad du har brug for til at konvertere dine dæk til tubeless og nyde fordelene ved bedre ydeevne og færre punkteringer.

Hvad er inkluderet i dette kit?

  • 2 x Peaty’s x ChrisKing Tubeless Ventiler i Mango farve
  • 2 x Ventilmoer
  • 1 x Ventilkerne
  • 1 x Ventilkerne værktøj
  • 1 x Ventilkerne udtrækker
  • 1 x Peaty’s Tubeless Sealant (60 ml)
  • 1 x Brugsanvisning

Hvordan fungerer Peaty’s x ChrisKing Tubeless Ventiler?

Disse tubeless ventiler er designet til at gøre installationen og vedligeholdelsen af dit tubeless system så nemt som muligt. De er kompatible med de fleste tubeless fælge og dæk og sikrer en pålidelig og tæt forsegling.

Hvad er fordelene ved at bruge tubeless ventiler?

Tubeless ventiler tillader dig at køre med lavere dæktryk, hvilket resulterer i bedre greb, lavere rullemodstand og øget komfort. De reducerer også risikoen for punkteringer, da de forhindrer indtrængen af ​​skarpe genstande i dækket.

Opgrader din tubeless setup i dag med Peaty’s x ChrisKing Tubeless Ventil Kit – Mango og oplev fordelene ved en pålidelig og effektiv tubeless løsning.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.