Vittoria Valve Extension – 60mm

Brand

Forhandler

Original price was: 259 kr..Current price is: 218 kr..

Vittoria Ventilforlænger – 60mm er den ideelle løsning til at forlænge ventilen på dine cykeldæk. Denne ventilforlænger er designet til at passe til forskellige typer cykeldæk og er perfekt til både racercykler og mountainbikes. Med en længde på 60mm giver den ekstra rækkevidde, så du nemt kan nå ventilen og pumpe dine dæk op uden besvær. Den er lavet af holdbart materiale og er nem at installere uden behov for særlige værktøjer. Bestil din Vittoria Ventilforlænger – 60mm i dag og opnå optimalt dæktryk for bedre ydeevne og komfort på dine cykelture.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900036824757 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Vittoria Ventilforlænger – 60mm

Forlæng ventilen på dine cykeldæk med Vittoria Ventilforlænger – 60mm

Med Vittoria Ventilforlænger – 60mm kan du nemt forlænge ventilen på dine cykeldæk, så det bliver lettere at pumpe dem op. Denne ventilforlænger er designet til at passe til forskellige typer cykeldæk og er ideel til både racercykler og mountainbikes.

Med en længde på 60mm giver denne ventilforlænger dig ekstra rækkevidde, så du nemt kan nå ventilen og pumpe dine dæk op uden besvær. Den er lavet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for slid.

Installationen er enkel og kræver ingen særlige værktøjer. Du skal blot skrue ventilforlængeren på ventilen på dine cykeldæk, og du er klar til at pumpe dem op. Denne ventilforlænger er kompatibel med de fleste cykelpumper og giver dig mulighed for at opretholde det optimale dæktryk for bedre ydeevne og komfort under dine cykelture.

Produktfunktioner:

  • Forlæng ventilen på dine cykeldæk med 60mm
  • Passer til forskellige typer cykeldæk
  • Ideel til racercykler og mountainbikes
  • Lavet af holdbart materiale for langvarig brug
  • Nem installation uden behov for særlige værktøjer
  • Kompatibel med de fleste cykelpumper
  • Opnå optimalt dæktryk for bedre ydeevne og komfort

Forlæng ventilen på dine cykeldæk og gør det nemmere at pumpe dem op med Vittoria Ventilforlænger – 60mm. Bestil din ventilforlænger i dag og oplev fordelene ved et optimalt dæktryk på dine cykelture.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.