PRO Bikegear Koryak Frempind 70mm/31.8mm/6º

Brand

Forhandler

Original price was: 559 kr..Current price is: 475 kr..

PRO Bikegear Koryak Frempind 70mm/31.8mm/6º – Øget kontrol og komfort på din cykel. Perfekt til mountainbikes og racercykler. Holdbar og letvægtskonstruktion. Nem installation og justering. Opgrader din cykel med PRO Bikegear Koryak Frempind 70mm/31.8mm/6º og oplev en forbedret køreoplevelse med øget kontrol og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901073913497 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

PRO Bikegear Koryak Frempind 70mm/31.8mm/6º – Øget kontrol og komfort på din cykel

PRO Bikegear Koryak Frempind 70mm/31.8mm/6º er det perfekte valg til cyklister, der ønsker at forbedre deres kontrol og komfort under kørslen. Denne frempind er designet med fokus på kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, og den passer til de fleste mountainbikes og racercykler.

Øget kontrol og stabilitet

Med en længde på 70mm og en diameter på 31.8mm giver denne frempind dig en solid og stabil styring af din cykel. Den 6 graders stigning sikrer en behagelig kørestilling, der reducerer belastningen på dine håndled og skuldre. Du vil opleve bedre kontrol og stabilitet, uanset om du kører på ujævnt terræn eller hurtige nedkørsler.

Holdbar og letvægtskonstruktion

PRO Bikegear Koryak Frempind er fremstillet af høj kvalitet aluminium, der sikrer en holdbar og pålidelig ydeevne. Den lette konstruktion gør det muligt at reducere vægten på din cykel, hvilket kan forbedre din acceleration og manøvredygtighed. Du kan stole på, at denne frempind vil holde til selv de mest krævende cykelture.

Nem installation og justering

Installationen af PRO Bikegear Koryak Frempind er enkel og hurtig. Den passer til de fleste standardstyrer med en diameter på 31.8mm. Du kan også nemt justere frempinden for at finde den optimale kørestilling, der passer til dine præferencer og behov.

  • Perfekt til mountainbikes og racercykler
  • Øget kontrol og stabilitet
  • Reduktion af belastning på håndled og skuldre
  • Holdbar og letvægtskonstruktion
  • Nem installation og justering

Opgrader din cykel med PRO Bikegear Koryak Frempind 70mm/31.8mm/6º og oplev en forbedret køreoplevelse med øget kontrol og komfort. Gør dig klar til at erobre enhver sti eller vej med tillid og stil.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.