Bike Attitude Justerbar 180mm sort Styrstamme, 25.4mm x 110mm

Brand

EAN

4714150557630

Forhandler

299 kr.

Bike Attitude Justerbar 180mm sort Styrstamme, 25.4mm x 110mm – Øg din cykelkomfort og præstation. Justérbar design for optimal kørestilling. Passer til de fleste cykler med dens 25.4mm x 110mm størrelse. Holdbar aluminiumskonstruktion sikrer lang levetid. Stilfuld sort finish passer til enhver cykelstil. Nem installation med medfølgende værktøjer og instruktioner. Opgrader din cykel med Bike Attitude Justerbar 180mm sort Styrstamme og oplev en forbedret komfort, kontrol og præstation på dine cykelture. Bestil din styrstamme i dag og tag din cykling til nye højder!

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900562800032 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bike Attitude Justerbar 180mm sort Styrstamme, 25.4mm x 110mm – Øg din cykelkomfort og præstation

Den Bike Attitude Justerbar 180mm sort Styrstamme er den perfekte opgradering til din cykel. Med dens justerbare design og holdbare konstruktion kan du tilpasse din cykel til den perfekte kørestilling og forbedre din komfort og præstation.

Forbedret komfort og kontrol

Med en længde på 180mm og en diameter på 25.4mm x 110mm passer denne styrstamme perfekt til de fleste cykler. Den justerbare funktion giver dig mulighed for at finde den ideelle højde og vinkel, der passer til dine præferencer og kørestil. Dette resulterer i en mere behagelig og ergonomisk korrekt position, der mindsker belastningen på dine arme, skuldre og ryg.

Holdbar og pålidelig konstruktion

Styrstammen er fremstillet af høj kvalitet aluminium, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den sorte finish giver et stilfuldt udseende, der passer til enhver cykelstil. Med dens solide konstruktion kan du være sikker på, at den kan modstå selv de mest udfordrende terræner og kørselsforhold.

Nem installation og brug

Installationen af Bike Attitude Justerbar 180mm sort Styrstamme er enkel og ligetil. Den passer til de fleste standardstyrer og kan monteres på få minutter med de medfølgende værktøjer og instruktioner. Du behøver ikke at være en professionel cykelmekaniker for at nyde fordelene ved denne styrstamme.

  • Justérbar design for optimal kørestilling
  • Passer til de fleste cykler med dens 25.4mm x 110mm størrelse
  • Holdbar aluminiumskonstruktion sikrer lang levetid
  • Stilfuld sort finish passer til enhver cykelstil
  • Nem installation med medfølgende værktøjer og instruktioner

Opgrader din cykel med Bike Attitude Justerbar 180mm sort Styrstamme og oplev en forbedret komfort, kontrol og præstation på dine cykelture. Bestil din styrstamme i dag og tag din cykling til nye højder!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.