VELO – Junior cykelsadel

Brand

EAN

4015493250470

Forhandler

Original price was: 140 kr..Current price is: 110 kr..

VELO – Junior cykelsadel: Optimal komfort og sikkerhed til dit barns cykelture. Blød og polstret overflade, ergonomisk design og justerbart sæde. Slidstærkt materiale og reflekterende detaljer. Nem installation og justering. Kategori: Cykelsadler.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192802088544370 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

VELO – Junior cykelsadel: Den perfekte komfort til dit barns cykelture

Er du på udkig efter en cykelsadel, der giver optimal komfort til dit barn under cykelture? Så er VELO – Junior cykelsadel det ideelle valg. Med fokus på både sikkerhed og komfort er denne cykelsadel designet specielt til børn i alderen 3-8 år.

Optimal komfort og støtte

VELO – Junior cykelsadel er udstyret med en blød og polstret overflade, der sikrer en behagelig siddeoplevelse for dit barn. Den ergonomiske form og det justerbare sæde sikrer den rette støtte og positionering under cykelturen. Dette reducerer risikoen for ubehag og smerter i ryggen og giver dit barn mulighed for at nyde længere cykelture uden gener.

Holdbarhed og sikkerhed

Denne cykelsadel er fremstillet af slidstærkt materiale, der sikrer langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for daglig brug og vejrforhold. VELO – Junior cykelsadel er også udstyret med reflekterende detaljer, der øger synligheden og sikkerheden under cykelture i mørke eller dårlige lysforhold.

Nem installation og justering

Med det medfølgende installationsværktøj og enkle instruktioner kan du nemt montere VELO – Junior cykelsadel på din barns cykel. Sædet kan desuden justeres i højden, så det passer perfekt til dit barns behov og voksende krop.

  • Blød og polstret overflade for optimal komfort
  • Ergonomisk design og justerbart sæde for korrekt støtte og positionering
  • Slidstærkt materiale sikrer langvarig holdbarhed
  • Reflekterende detaljer for øget synlighed og sikkerhed
  • Nem installation og justering med medfølgende værktøj og instruktioner

Med VELO – Junior cykelsadel kan du være sikker på, at dit barn får den bedst mulige komfort og støtte under cykelture. Giv dit barn en behagelig og sikker oplevelse på cyklen med denne kvalitetssadel.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.